Prof. Dr. Cialdini, bestseller auteur van o.a. het Boek: De wetenschap van het overtuigen.

Prof. Dr. Cialdini, bestseller auteur van o.a. het Boek: De wetenschap van het overtuigen.

Kies voor een online strategie gebaseerd op wetenschap

Een sale vindt niet plaats op de website maar in het hoofd van uw bezoeker. Deze moet verleid worden om actie te ondernemen. Neurowetenschappers hebben de onbewuste processen die een rol spelen bij besluitvorming in kaart gebracht en gekoppeld aan de behoeften van de online marketeer. Door de conversietechnieken toe te passen op uw website is het gedrag van uw bezoeker te sturen en legt u een wetenschappelijke basis onder uw online succes. Dat resulteert in meer leads, sales en omzet met hetzelfde aantal bezoekers.

ConversieXL maakt ook gebruik van deze beproefde methoden om bezoekers te overtuigen zoals beschreven in het boek: Influence: The Psychology of Persuasion door Prof. Dr. Robert Cialdini. Mensen maken zeer veel beslissingen met hun onderbewustzijn. Die impuls gestuurde processen gebruiken we om bezoekers zo effectief mogelijk om te zetten in tevreden klanten.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de inzichten en diepte analyses van het MECLABS onderzoeksinstituut en de conversie-goeroes zoals Peep Laja en Bryan Eisenberg. Het toepassen van conversie optimalisatie transformeert uw website in een lead machine.

Bekijk de 6 wetenschappelijke methoden om bezoekers te verleiden

Conversie optimalisatie maakt van uw website een leadmachine

Het internet is een meedogenloze plek waar een keihard gevecht gaande is om de gunst van de bezoeker.  Om uw onderneming te laten floreren en een voorsprong te laten behalen op de moordende concurrentie moet uw website volledig geoptimaliseerd zijn voor conversies. En conversie-optimalisatie is een specialisme dat maar zeer beperkt aanwezig is bij de meeste webdesigners. Een website is GEEN visitekaartje. Met een website die “er echt leuk uit ziet” gaat u gewoon het gevecht niet winnen.

In de gemiddelde winkelstraat heeft een bedrijf enkele concurrenten. Op het internet heeft u er tientallen, en misschien wel honderden. En vanuit de luie stoel hoeft de bezoeker u niet uit te leggen waarom hij uw website verlaat; het sluiten van de browser(tab) is voldoende. Pas als u zich als ondernemer realiseert dat een succesvolle website kennis, expertise en een gezonde dosis vechtlust vergt, is online succes binnen handbereik.

ConversieXL behoort tot een zeer selecte groep specialisten die bewezen wetenschappelijke technieken gebruiken om bezoekers om te zetten in klanten en daarmee de omzet van uw onderneming maximaliseren. Pro-actieve online verkopers in plaats van nietszeggende visitekaartjes. Conversie-optimalisatie wordt toegepast door bedrijven als: Apple. Microsoft, Google, Amazon, Ebay, Bol.com, Booking.com maar is ook uitstekend inzetbaar voor middelgrote en kleine bedrijven zoals dat van u. Vraag ook een vrijblijvende quickscan aan voor een analyse van de knelpunten en onbenutte mogelijkheden.

Ja, ik wil een GRATIS quicksan

Ontvang een GRATIS quickscan voor uw huidige website

U ontvangt gratis en vrijblijvend een rapportage met verbeterpunten voor uw website en aanpassingen die voor meer omzet zorgen. Volgens onze gebruikers een regelrechte eye opener.
Ja, ik wil een GRATIS quicksan

 

testimonial_logo_iconOnze beste reclame zijn onze tevreden klanten

In 2014 hebben we een gemiddeld cijfer van 8,7 van onze klanten gekregen. Mond op mond reclame kan je niet kopen, dus we doen er alles aan om ook in 2015 een uitstekende waardering te krijgen.

Goed werk afgeleverd. Website werkt goed mee, en de reacties van mijn vaste klanten zijn positief. Ik heb jullie al bij een paar van mijn vrienden aangeraden.
F. Heijden, Taxi mainport
Wij zijn echt verliefd op het design van onze website. En we krijgen veel leads binnen. Bedankt.
Myrthe Burns, Homeshare
Goede hands on mentaliteit en geen wollig geneuzel maar duidelijkheid. Ze doen wat ze beloven. Eerst een paar prijsvechters geprobeerd maar bij ConversieXL toch in de beste handen.
Richard Engels, Eday Housing